Bardwell, Bury St Edmunds, Suffolk

A charming semi-detached cottage that has undergone significant improvement and restoration and is now presented to a high standard throughout.

  • Delightful semi-detached cottage
  • Presented to a high standard
  • Close to all village amenities
  • Sitting room with wood burner
  • Refitted kitchen and bathroom
  • Separate brick built office/snug
  • Enclosed courtyard garden
  • NO ONWARD CHAIN
A charming semi-detached cottage that has recently undergone significant improvement and restoration and is now presented to the highest of standards throughout whilst enjoying this enviable central position within this highly regarded Suffolk village. Hollydene has been improved to now include a wood burning stove to the sitting room, a recently upgraded kitchen, a refitted bathroom and is further benefitted by a separate office/snug, a versatile room which would lend itself to a multiple of uses. No onward chain.

Entrance door with stable door to;

ENTRANCE HALL: A welcoming area with tiled flooring. Overlooking the rear courtyard. Opening through to;

SITTING ROOM: 14'10 x 9'9 (4.52m x 2.97m). With front aspect. Wood burning stove with hearth. Creating the main focal point of the room.

KITCHEN: 14'10 x 7'6 (4.52m x 2.29m). A splendid room with a range of matching wall and base units under wooden work preparation surfaces that incorporate a sink unit with sink drainer and mixer tap over. Further integrated appliances include a four ring electric hob with extractor hood over and oven beneath. Spaces for fridge and washing machine. Stairs rising to first floor. Open understairs cupboard housing the boiler.

First floor

LANDING: Overlooking the side. Doors to;

BEDROOM: 15'1 x 10' (4.60m x 3.05m). A splendid room with former feature fireplace creating the main focal point of the room. Front aspect. Wood flooring.

BATHROOM: 10'4 x 7'5 (3.15m x 2.26m). An excellent recently upgraded suite with panelled bath having tiled surround, central mixer tap, W.C. and wash hand basin with central mixer tap and vanity cupboard beneath. Wood flooring. Heated towel rail.

Outside The property is set on the corner of the road and has a front garden which is predominantly shingle with a variety of flowering beds. A full height gate opens to the rear courtyard which offers a degree of privacy and is designed with low maintenance in mind. SEPARATE BRICK BUILT OFFICE/SNUG 10'11 x 7'6 (3.33m x 2.29m) - a versatile room which could lend itself to a multiple of uses and having power and light connected.

Map & Streetview